המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים בסיר עמוק שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
מוסיפים את שיני השום והתבלינים, מטגנים עוד כחצי דקה ומוסיפים את העדשים ו-5 כוסות מים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש (מקפים בעזרת מסננת במידה ונוצר קצף) ומבשלים כחצי שעה, עד שהעדשים מתפרקות ומתקבל מרק סמיך במרקם אחיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מתכון קל משגע תודה
הצג מתכונים נוספים
הערות 1