המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים היטב את העדשים.
מטגנים בסיר גדול את הבצל בשמן.
מוסיפים את יתר המרכיבים, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומבשלים 35-40 דקות.
ניתן להגיש עם עגבנייה קצוצה דק מאוד על כל מנה.
ניתן לבשל בנפרד אטריות אסם ולהוסיף לכל מנה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0