המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר כבד שמן, מוסיפים בצל ושום ומטגנים מעט עד שהבצל מתחיל להזהיב, מוסיפים את העדשים, מרק תיבול עוף ומים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה 40 דקות.
מתבלים במלח, פלפל, כמון ופפריקה, מוסיפים את האטריות, מבשלים על להבה בינונית 5 דקות. מסירים מהאש. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים מעט מים לקבלת הסמיכות הרצויה. טועמים ומשפרים תיבול.
מגישים חם בעיטור שמן זית, קרוטונים ופטרוזיליה קצוצה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0