המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים גס את הבצל והשום.
מזהיבים בשמן ומוסיפים את הגזר, העדשים, תפוחי האדמה והסלרי.
מוסיפים את התבלינים ומיץ מהעגבניוות החלוטות.
מוסיפים ציר ירקות. כשהעדשים מתרככות מוסיפים את הכוסברה, המלח והפלפל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0