המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל.
כשהוא מזהיב מוסיפים את העדשים ומכסים במים.
מרתיחים ומנקים את הקצף שמצטבר.
מוסיפים תיבלונים, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-30 דקות, עד שהעדשים רכים.
אם צריך מוסיפים עוד מים לדילול ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0