המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מאדים קלות את הבצל הקצוץ בשמן. מוסיפים את העדשים, העגבניות, הסלרי, הגזר, ומתבלים במלח ובסוכר.
מוסיפים את מרק התיבול ואת המים ובוחשים. מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה עד 45 דקות על אש נמוכה.
בזמן הבישול מוסיפים קורט בהרט וקורט אגוז מוסקט או כמון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון. בוחשים מדי פעם.
מגישים עם שום ועירית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0