המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בוררים היטב את העדשים ושוטפים במים קרים.
מטגנים את הבצל ועם ההזהבה מוסיפים אליו את שן השום הכתושה. לאחר דקה של טיגון שן השום מוסיפים את שאר הירקות, הגזר והסלרי וממשיכים בטיגון עוד שלוש דקות. מוסיפים את העדשים הכתומות, המים, אבקת מרק העוף והתבלינים.
בוחשים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה סגור שעה על אש נמוכה, (לא נמוכה מדי). יש לבחוש מדי פעם את המרק תוך כדי בישול, שלא יווצרו משקעים בתחתית הסיר.
כאשר העדשים מתפרקות ומתרככות והמרק מסמיך ניתן לכבות את האש. ניתן להוסיף מלח לפי הצורך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0