המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את העדשים במים במשך 15 דקות. מסננים.
מחמים בסיר 2 כפות שמן. מוסיפים את השום ומטגנים כמה שניות, רק עד שהוא מעט מתרכך.
מוסיפים את שאר המרכיבים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות, עד שהבטטה מתרככת.
מוציאים את הבטטה מהסיר ומועכים אותה לפירה.
מחזירים את הפירה לסיר, ומערבבים.
מבשלים עוד כחמש דקות, תוך ערבוב מדי פעם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
טעים בטירוף ממשא
הצג מתכונים נוספים
הערות 1