המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את כל הירקות לגודל הרצוי.
מחממים סיר, שמים 2 כפות שמן ומטגנים את הירקות עד להזהבה.
מוסיפים כף אבקת תיבול מרק בצל ומטגנים דקה עד שהטעמים נפתחים.
מוסיפים רסק עגבניות, שימורי עגבניות, מים ועדשים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ללהבה הכי נמוכה.
מתבלים במלח, פלפל ומבשלים כחצי שעה.
מוסיפים כוסברה קצוצה, קונכיות פסטה ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4