המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מאדים את הבצל, הסלרי והגזר בשמן עד שהירקות מתרככים מעט.
מוסיפים את העדשים, המרק ועצמות המח, מביאים לרתיחה ומסירים את הקצף.
מבשלים בכיסוי חלקי כ-45 דקות או עד שהעדשים רכות, כמעט מתפרקות. אם אתם אוהבים את המרק סמיך מאד אפשר לרסק חלק מהעדשים בבלנדר ולהחזירם לתבשיל.
מתבלים בפלפל, מלח ומיץ לימון. מבשלים עוד כמה דקות ומגישים חם מאד עם פלחי לימון ולחם טרי או טוסטים מרוחים בשום.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0