המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את העדשים שעתיים לפני הבישול.
בסיר מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את הגזר והעדשים ומאדים עוד קצת.
מוסיפים את המלח,פלפל לבן וכוסברה קצוצה.
מוסיפים ליטר מים רותחים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
מגישים עם מעט כוסברה קצוצה (טריה).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0