המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכניס לסיר את כל המצרכים, חוץ ממרק העוף ולכסות במים, לערבב ולהביא לרתיחה.
ללהנמיך להבה ולבשל עם סיר מכוסה למחצה. לערבב תוך כדי בישול כדי למנוע את גלישת המרק.
כשהעדשים מתרככות להוציא את הבצלים בשלמותם ואת הפטרוזיליה. *ניתן להמיר את הפטרוזיליה בצרור כוסברה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לתקן תיבול. אם חסר טעם, להוסיף ככף אבקת מרק עוף, לערבב, ולבשל כשתי דקות.
להסיר מהאש ולטחון למרק אחיד וחלק בעזרת מוט בלנדר או בבלנדר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0