המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את העוף בסיר ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה ומוציאים בקפידה את הקצף העכור שמצטבר למעלה.
מוסיפים את שאר המצרכים, מנמיכים להבה ומבשלים על אש קטנה 90 דקות.
מכבים את האש ומפרידים בין מי הבישול לשאר הרכיבים. מסננים במסננת צפופה לקבלת מרק צלול.
מגישים עם פיסות עוף מהמרק, חופן שמיר טרי קצוץ ואטריות/שקדי מרק. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0