דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק עוף של בית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק עוף של בית

מרק עוף של בית

(4)
80 דקות
קל
מתכונאי/ת: רות אוליבר
מרק עוף עם ירקות בטעמים מרגשים של בית. מחייה גוף ונפש, וטעים ללגימה בכל מצב ובכל שעה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כפות
שמן קנולה
0.5  זר
פטרוזיליה בחיתוך גס
0.5  זר
שמיר בחיתוך גס
4 
שוק עוף
4 
גזרים מקולפים וחתוכים לחצי ולרבעים
4 
קישוא עם קליפה וחתוכים לעיגולים
1 
כרישה חתוכה לפרוסות
1 
שורש פטרוזיליה מקולף
5  מקלות
סלרי חתוך גס (משאירים מעט עלים)
2.5  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
2.5  ליטר
מים רותחים
100  גרם
אטריות דקיקות אסם 400 ג
0  לפי הטעם
שקדי מרק רכיבים טבעיים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    יוצקים שמן בסיר גדול, מניחים מעל את שוקי העוף ואת הירקות החתוכים, מקפיצים מעט את הירקות עד שהקצוות מזהיבים מעט.
  • שלב 2

    1 דקות
    מוסיפים את אבקת מרק העוף, ומערבבים.
  • שלב 3

    60 דקות
    יוצקים מים רותחים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר באופן חלקי ומבשלים כשעה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים בתחתית קערת מרק כף או שתיים אטריות מבושלות, יוצקים מרק חם, מפזרים שקדי מרק ומגישים חם. בתיאבון!
מרק עוף של בית

שלב 1 מתוך 4

יוצקים שמן בסיר גדול, מניחים מעל את שוקי העוף ואת הירקות החתוכים, מקפיצים מעט את הירקות עד שהקצוות מזהיבים מעט.

מרק עוף של בית

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את אבקת מרק העוף, ומערבבים.

מרק עוף של בית

שלב 3 מתוך 4

יוצקים מים רותחים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר באופן חלקי ומבשלים כשעה.

מרק עוף של בית

שלב 4 מתוך 4

מניחים בתחתית קערת מרק כף או שתיים אטריות מבושלות, יוצקים מרק חם, מפזרים שקדי מרק ומגישים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 3

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
נ נורית

כתבת פעמיים פטרוזילה .. יש מצב שזה משהו אחר שרצית לכתוב ?

מערכת בישולים

היי, הכוונה לשורש פטרוזיליה. תודה ויום נעים

מ מרקו

מתיי מוסיפים את הפטרוזיליה

מערכת בישולים

היי, יחד עם כל הירקות. שבוע טוב

ל לודמילה

כן

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • חגיגה
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • מטבח יהודי
  • מקור החלבון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים