המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יוצקים שמן בסיר גדול, מניחים מעל את שוקי העוף ואת הירקות החתוכים, מקפיצים מעט את הירקות עד שהקצוות מזהיבים מעט.
מוסיפים את אבקת מרק העוף, ומערבבים.
יוצקים מים רותחים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר באופן חלקי ומבשלים כשעה.
מניחים בתחתית קערת מרק כף או שתיים אטריות מבושלות, יוצקים מרק חם, מפזרים שקדי מרק ומגישים חם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
כתבת פעמיים פטרוזילה .. יש מצב שזה משהו אחר שרצית לכתוב ?
היי, הכוונה לשורש פטרוזיליה. תודה ויום נעים
מתיי מוסיפים את הפטרוזיליה
היי, יחד עם כל הירקות. שבוע טוב
כן
הצג מתכונים נוספים
הערות 3