המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן בסיר ומאדים את הבצל עם העגבניות כ-10 דקות.
מוסיפים כורכום, מערבבים ומניחים מעל את העוף. מאדים הכל יחד עוד כ-10 דקות, תוך ערבוב.
מוסיפים את הגריסים, הכרפס והמים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כ-90 דקות.
המרק צריך להיות סמיך מעט. במהלך הבישול מתבלים במלח ופלפל.
כמה דקות לסיום, זורים את הכוסברה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0