מערבבים את החלבון עם חזה העוף בקערה. זורקים את קוביות חזה העוף הטבולות בחלבון למרק הרותח אחת אחרי השנייה. מערבבים (אם בוחרים בגרסת פרווה, מקשקשים את החלבון ומטפטפים ממנו למרק הרותח בעזרת מזלג. חשוב לא לשפוך הכל יחד, כדי לא לקבל גוש חביתה גדול במרק).
שלב 3
5 דקות
מנמיכים להבה, מוסיפים מלח ופלפל ואת הבצלים הירוקים קצוצים דק. מערבבים ומבשלים 5 דקות, עד שהעוף עשוי.
שלב 4
0 דקות
לפני ההגשה מקשטים בעוד מעט בצל ירוק (אפשר גם כוסברה, למי שאוהב).
מערבבים את החלבון עם חזה העוף בקערה. זורקים את קוביות חזה העוף הטבולות בחלבון למרק הרותח אחת אחרי השנייה. מערבבים (אם בוחרים בגרסת פרווה, מקשקשים את החלבון ומטפטפים ממנו למרק הרותח בעזרת מזלג. חשוב לא לשפוך הכל יחד, כדי לא לקבל גוש חביתה גדול במרק).
שלב 3
מתוך
4
מנמיכים להבה, מוסיפים מלח ופלפל ואת הבצלים הירוקים קצוצים דק. מערבבים ומבשלים 5 דקות, עד שהעוף עשוי.
שלב 4
מתוך
4
לפני ההגשה מקשטים בעוד מעט בצל ירוק (אפשר גם כוסברה, למי שאוהב).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0