המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את התירס (מסונן), אבקת מרק עוף והמים הרותחים בסיר. מביאים לרתיחה.
מערבבים את החלבון עם חזה העוף בקערה. זורקים את קוביות חזה העוף הטבולות בחלבון למרק הרותח אחת אחרי השנייה. מערבבים (אם בוחרים בגרסת פרווה, מקשקשים את החלבון ומטפטפים ממנו למרק הרותח בעזרת מזלג. חשוב לא לשפוך הכל יחד, כדי לא לקבל גוש חביתה גדול במרק).
מנמיכים להבה, מוסיפים מלח ופלפל ואת הבצלים הירוקים קצוצים דק. מערבבים ומבשלים 5 דקות, עד שהעוף עשוי.
לפני ההגשה מקשטים בעוד מעט בצל ירוק (אפשר גם כוסברה, למי שאוהב).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0