המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבצל לרצועות דקות ומטגנים בסיר מרק עד שיזהיב.
מוסיפים שיני שום, רסק ואת כל התבלינים.
מוסיפים את העוף ותפו"א.
מערבבים את הכל עם כף גדולה.
מוסיפים מים עד שיכסו את התבשיל, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-50 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1