המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים היטב סיר, כמה שיותר גדול ורחב, וצורבים את חלקי העוף עם שמן הזית עד להשחמה עמוקה- לא לפחד!!! לצרוב חזק. הופכים את חלקי העוף ומתחילים להניח את על הירקות וגם את התבלינים לפי סדר הופעתם ברשימת המרכיבים.
מוסיפים את המים ומערבבים היטב, גם אם העוף טיפה נדבק זה בסדר הוא ישתחרר במהלך בישול המרק. מנמיכים את הלהבה לבינונית, מכסה חצי פתוח חצי סגור, ומבשלים כשעה ורבע עד שעה וחצי, ברגע שנוגעים בעוף והוא מתפרק מהעצם בקלות זה הסימן שהמרק שלנו מוכן.
מוסיפים את האטריות ומבשלים עוד כ-6-7 דקות עד לריכוך.
בכלי הגשה יפה ורחב מניחים את כל חלקי העוף, בעזרת שני מזלגות מפרידים אותם בקלות מהעצם ומוציאים את העצמות. מסדרים בצורה אסתטית את הירקות, עוד מהעוף ומוזגים את המרק מעל הכל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0