המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחתוך את כל הירקות גס.
בסיר מרק לשים את השמן לחמם ולטגן מעט את הגזר עד שמזהיב.
להוסיף את הבצל והשום ולערבב.
להוסיף את המים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את העוף, הירקות והירוקים.
להוסיף תבלינים.
לבשל בלהבה בינונית כ- 50 ד'.
מידי פעם מורידים מלמעלה את הקצף.
לאחר שהמרק מוכן, מוציאים את הירוקים (הפטרוזיליה והשמיר).
טועמים ומגישים עם איטריות.בתאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0