המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים לקערה את הביצה וקורט מלח, וטורפים יחד.
מוסיפים לקערה בהדרגה את הקמח, תוך כדי ערבוב, עד קבלת בצק חלק וגמיש , ושאינו נדבק לידיים. במידה והבצק נדבק, יש להוסיף מעט קמח. יוצרים מהבצק צורת כדור.
עוטפים בניילון ומשהים בטמפ' חדר למשך כ- 10 דק'.
מטגנים במחבת את כבדי העוף במשך כ- 3 דק' מכל צדדיו. מוציאים את הכבדים לקערה וטוחנים אותם.
מטגנים באותה מחבת את הבצל הקצוץ ומטגנים עד קבלת גוון זהוב.
מוסיפים למחבת את הבשר הטחון, ומטגנים יחד, תוך כדי ערבוב ופירור הבשר. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מוציאים לקערה ומצננים.
לקערת הבשר מוסיפים את הביצה, כבדי העוף הטחונים, והפטרוזיליה ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד.
מניחים את חלקי גרונות ההודו בסיר גדול.
יוצקים לסיר את המים עד גובה כיסוי הגרונות.
מביאים את המים לרתיחה על להבה גבוהה, ושופכים את המים עם הקצף.
יוצקים לסיר פעם נוספת מים, עד 3/4 מנפחו. מוסיפים את הירקות. מתבלים עם 2 כפות מרק עוף, קורט מלח, פלפל שחור, וזנגוויל.
מכסים את הסיר, ומביאים לרתיחה. מקטינים את הלהבה לבינונית וממשיכים לבשל במשך כ 120 דקות .
כאשר הבשר רך, טועמים את המרק ומתקנים את טעמו על ידי הוספה של קורט מלח ופלפל שחור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0