המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בתחתית סיר גדול מניחים את צרור השמיר ומעליו את צרור הפטרוזיליה. על עשבי התיבול מניחים את נתחי העוף. מכסים במים עד כ-2/3 מגובה הסיר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים בצל, גזר, קישואים ותפוחי אדמה (אפשר ירקות נוספים). מכסים את הסיר ומבשלים כשעה עד שעה וחצי. אם אתם מוסיפים קטניות למרק, הוסיפו אותם כחצי שעה לפני סוף הבישול, עד שהן מתרככות. שימו לב שיש קטניות הדורשות השרייה במים מראש.
לקראת סוף הבישול מוסיפים מעט מלח, מערבבים וטועמים. כשהמרק מתקרר מעט, כדאי להוציא את עשבי התיבול ולסחוט אותם היטב לתוך המרק. זה מוסיף המון טעם שעלול ללכת לאיבוד. בשלב זה ניתן לסנן את המרק או לאכול אותו עם העוף, הירקות והקטניות. את המרק הצח ניתן להקפיא.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0