המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות, לא קטנות מדי.
שמים בסיר את הכנפיים (אפשר להשתמש גם ב-2 כרעי עוף. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) יחד עם מי ברז עד כיסוי ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות.
במקביל מכינים את כדורי העוף: מערבבים יחד את העוף הטחון עם הפטרוזיליה ופירורי הלחם, מתבלים במעט מלח.
יוצרים כדורונים קטנטנים מהתערובת.
לאחר שהמרק התבשל חצי שעה, מוסיפים אליו את כדורוני העוף ואת הדלעת ומבשלים יחד 30 דקות נוספות.
טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם, מסירים מהאש.
ניתן לפרק את הכנפיים או הכרעיים ולהחזיר את הבשר המבושל חזרה למרק.
קוצצים את הנענע ומוסיפים למרק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0