המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרפדים סיר בישול כבד עם פטרוזיליה ושמיר ומניחים עליהם את העוף וירקות השורש. מתבלים בגרגירי פלפל, מלח, סוכר ואבקת מרק, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ- 10 דקות. מסירים את הקצף שנוצר.
מעבירים את הסיר ללהבה נמוכה ומבשלים ברתיחה עדינה שעה וחצי.
מסירים מהלהבה, ממתינים 20 דק', מסננים את המרק ומעבירים לסיר אחר.
טועמים ומשפרים תיבול.
מכינים את הניוקי לפי ההוראות שעל האריזה.
להגשה: יוצקים את המרק לקעריות אישיות, מוסיפים מעט מהניוקי וזורים עירית קצוצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0