המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את העוף, העצמות והמים בסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים 60 דקות. מסירים בכף את הקצף האפור שצף על פני המרק.
מוסיפים את שאר החומרים, מכסים ומבשלים 60 דקות נוספות.
מוציאים את העוף מהמרק ומבשלים כשלוש שעות נוספות (180 דקות) על אש קטנה. טועמים ומתקנים תיבול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0