המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את העוף בסיר, ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה, ומקפים בקפידה את כל הקצף העכור שמצטבר למעלה.
מוסיפים את שאר המצרכים, מנמיכים להבה ומבשלים על אש קטנה שעה וחצי.
מכבים את האש, ומפרידים בין הנוזל לשאר הרכיבים. מסננים היטב.
מגישים עם פיסות עוף מהמרק, חופן שמיר טרי קצוץ ואטריות/שקדי מרק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מה ההבדל בין שורש כרפס לשורש סלרי?
היי, אותו הדבר 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 1