המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את השום ומטגנים עוד חצי דקה.
מוסיפים את הדלורית והסלרי ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים את הפטריות והערמונים ומטגנים אגב ערבוב עוד ארבע דקות עד שהפטריות מתכווצות ומאבדות נוזלים.
מוסיפים את המרק, המים, מלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בביעבוע עדין 40 דקות.
לפני ההגשה טועמים ומתקנים תיבול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0