המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים את הכרשה וחותכים את החלק הלבן בלבד לפרוסות.
שמים בסיר עם השמן והחמאה ומאדים, בסיר מכוסה, 10 דקות או עד שהכרשה רכה.
בינתיים מנקים את הפטריות ופורסים אותן. קולפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות גדולות.
מוסיפים את הפטריות לכרשה המרוככת, מערבבים ומטגנים שלוש דקות.
מוסיפים את הערמונים, תפוח האדמה, הציר, צרור עשבי התיבול מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מחלישים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 20 דקות.
מסירים מהאש, מסלקים את צרור עשבי התיבול ומצננים מעט.
מעבדים את המרק למחית חלקה במעבד מזון או בבלנדר אפשר גם בתוך הסיר בעזרת בלנדר מוט.
מחזירים את המרק לסיר ומביאים שנית לרתיחה. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים עוד ציר או מים. טועמים ומעדכנים את התיבול. מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0