המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מאדים את הבצלים החתוכים לקוביות עם תפו"א והתרד.
יוצקים לסיר מים עד כדי שני שליש גובה, מוסיפים את שוקי העוף וכל הירקות ושורש פטרוזיליה וסלרי, מתבלים עם מלח ופלפל שחור וקצת קינמון , למהדרין ניתן לשים מעט שבבי זנגביל טריים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מכסים ומבשלים כ-45 דקות. ונ..הנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0