המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ עד להשחמה ומוסיפים את חתיכות הבשר לטיגון קל. מכסים במים עד גובה הבשר, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-30 דקות.
מוסיפים את הפולים, קוביות תפוחי האדמה, הכרפס הקצוץ, הכוסברה הקצוצה ואבקת מרק עוף ומערבבים. מוסיפים מים עד שלושת רבעי הסיר, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים למשך 30 דקות נוספות עד לריכוך הירקות.
מומלץ להגיש עם כוסברה טרייה ושברי מצות (בפסח).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0