המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד הזהבה. מכניסים את הסלרי ומערביבים.
מוסיפים את הבשר ומערבבים. מטגנים 5 דקות.
מכניסים את הפולים הקלופים ומטגנים עוד 5 דקות.
מוסיפים מלח, כמון, כורכום, לימון ומטגנים עוד 5 דקות.
שופכים לסיר ציר מרק או מרק עוף ונותנים לזה להתבשל במשך שעה עד שמצטמצם.
את המרק פול עם הבשר אנו מגישים בעדה המרוקאית לאחר אכילת הדגים. מוזגים את המרק עם הפול לתוך הצלחת, חותכים מצות בצורה דקה ומעל מוספים את הבשר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0