ממיסים את החמאה בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף. מוסיפים את פטריות השמפיניון והקישואים ומאדים כשלוש דקות.
*ניתן להמיר את החמאה בשלוש כפות שמן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים שני ליטרים מים, את המרק הצח ואת השום ומביאים לרתיחה.
שלב 3
20 דקות
מוסיפים את שאר הפטריות ומתבלים באגוז מוסקט, במלח ובפלפל. מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות בסיר גלוי. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים. טעמו של המרק משתבח לאחר יום במקרר.
שלב 1
מתוך
3
ממיסים את החמאה בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף. מוסיפים את פטריות השמפיניון והקישואים ומאדים כשלוש דקות.
*ניתן להמיר את החמאה בשלוש כפות שמן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
3
מוסיפים שני ליטרים מים, את המרק הצח ואת השום ומביאים לרתיחה.
שלב 3
מתוך
3
מוסיפים את שאר הפטריות ומתבלים באגוז מוסקט, במלח ובפלפל. מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות בסיר גלוי. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים. טעמו של המרק משתבח לאחר יום במקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0