המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים בצל ושום ומטגנים ב-2 כפות שמן, עד שמזהיב.
חותכים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים לבצל.
שוטפים את הגריסים ומוסיפים גם אותם.
מוסיפים גזר וקישואים חתוכים לקוביות ומכסים במים עד מעל גובה הירקות.
מתבלים ב-2 כפות אבקת מרק פטריות, מלח ופלפל על פי הטעם.
מרתיחים וממשיכים לבשל על אש קטנה כ-40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0