המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הנקניק לחתיכות קטנות ואת הבצל לטבעות.
מטגנים את חתיכות הנקניק, בצל, שום ועלי המרווה במעט שמן זית.
מוסיפים את מחית העגבניות ומרק עוף, מתבלים ומבשלים 20 דקות.
חותכים פטריות, חוצים עגבניות שרי וקוצצים פטרוזיליה. מוסיפים את הפטריות למרק ומבשלים עוד חמש דקות.
אחרי 2-3 דקות מוסיפים את העגבניות והפטרוזיליה.
מוציאים את עלי המרווה ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0