מחממים בסיר את החמאה ומטגנים את הבצל עד שנעשה שקוף.
שלב 2
3 דקות
מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-3 דקות.
שלב 3
5 דקות
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. מוסיפים את החלב והמים, מערבבים ומוסיפים את אבקת מרק הפטריות (ניתן להשתמש גם באבקת תיבול עוף באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) תוך ערבוב מתמיד ומביאים לרתיחה.
שלב 4
0 דקות
מנמיכים את האש, מוסיפים את השמנת המתוקה, פלפל שחור טחון טרי ומעט אגוז מוסקט מגורד.
שלב 5
30 דקות
מבשלים מכוסה על אש נמוכה כ -30 דקות.
שלב 6
0 דקות
מגישים חם עם קרוטונים.
שלב 1
מתוך
6
מחממים בסיר את החמאה ומטגנים את הבצל עד שנעשה שקוף.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-3 דקות.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. מוסיפים את החלב והמים, מערבבים ומוסיפים את אבקת מרק הפטריות (ניתן להשתמש גם באבקת תיבול עוף באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) תוך ערבוב מתמיד ומביאים לרתיחה.
שלב 4
מתוך
6
מנמיכים את האש, מוסיפים את השמנת המתוקה, פלפל שחור טחון טרי ומעט אגוז מוסקט מגורד.
שלב 5
מתוך
6
מבשלים מכוסה על אש נמוכה כ -30 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מגישים חם עם קרוטונים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0