המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מוסיפים לסיר עם מעט שמן את הבצל, קוביות תפוחי האדמה, גזר, שום, הסלרי ופטריות השמפיניון.
יוצקים לסיר 8 כוסות ציר עוף, ומבשלים במשך כ- 40 דקות, עד שתפוחי האדמה יתרככו.
בעזרת כף מחוררת מוציאים את הירקות מהסיר, ומעבירים לקערה. יוצקים לקערה מחצית מכמות הנוזלים שבסיר.
מעבדים את הירקות והנוזלים עם מעבד מזון ידני, עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד. במידה והמחית סמיכה מידי, ניתן להוסיף נוזלים נוספים מהסיר, על מנת לדלל.
מחזירים לסיר עם הנוזלים את המחית, וממשיכים לבשל על להבה נמוכה במשך כ-10 דקות נוספות.
טועמים ומשפרים טעם על ידי תיבול במלח ופלפל שחור.
מחממים מחבת עם כף חמאה.
מוסיפים את פרוסות פטריות הירדן, ומקפיצים את הפטריות, עד שהן משחימות ומתרככות. מלח ופלפל.
מוסיפים את הפטריות המוקפצות לסיר המרק, ומוזגים לקערות הגשה אישיות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0