המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את השעועית במים מלוחים.
במחבת כבדה ממיסים חמאה ומטגנים את הבצל. כשהבצל משחים מעט מוסיפים פטריות סחוטות (את המים שומרים!!!).
מטגנים עוד כמה דקות.
מוסיפים את כל הקמח ומערבבים טוב,
מתחילים להוסיף מים של שעועית, כל פעם כחצי כוס. לערבב, להוסיף שוב עד שמגיע למרקם של שמנת חמוצה.
מוסיפים לתוך הסיר עם השעועית.
מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה מוכנים.
מכסים את הסיר ונותנים לעמוד כמה זמן כדי שטעמים יתחזקו. (הכי טעים למחרת).
מגישים עם שמנת חמוצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0