המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנגבים היטב את הפטריות, פורסים את השמפיניון לפרוסות דקות וקוצצים את הפטריות הגדולות.
מנקים את הכרשות ופורסים לפרוסות דקות.
מחממים שמן בסיר בינוני ומטגנים את הכרשות על להבה נמוכה עד שהן מתרככות, כעשר דקות.
מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל, מגבירים את האש ומטגנים תוך כדי בחישה תכופה כחמש דקות.
מוסיפים את הציר, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-20 דקות.
מוסיפים את שיבולת השועל, השמיר והפטרוזיליה ובוחשים.
ממשיכים לבשל עוד 15 דקות או עד שהמרק מסמיך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0