המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם בסיר את השמן או את המרגרינה ולטגן את הבצל עד הזהבה קלה.
להוסיף את שני סוגי הפטריות ולטגן תוך כדי בחישה.
להוסיף אבקת מרק, מים ותבלינים ולבשל על להבה בינונית-נמוכה 20 דקות.
להוסיף את הקמח המומס במים בהדרגה תוך כדי בחישה כדי שלא יווצרו גושים ולבשל עוד 5 דקות. להוריד מהאש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0