המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הפטריות גס. מחממים חמאה בסיר גדול, מוסיפים את השום והפטריות ומבשלים במשך חמש דקות או עד שהפטריות מתרככות.
מוסיפים את הקמח ומערבבים במשך דקה. מוסיפים את המרק ומערבבים במהירות עד שכל הקמח נטמע במרק. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות.
טוחנים את המרק עד לקבלת תערובת חלקה.
מחזירים את התערובת לסיר. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים תוך חימום על אש קטנה עד שהמרק חם מאוד. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0