המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים בסיר מחמאה ומטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים שום ומטגנים מספר שניות נוספות.
מוסיפים את היין הלבן, מביאים לרתיחה ומצמצמים מעט.
יוצקים את המים ואבקת מרק עוף, מוסיפים עלי דפנה ואת האורז, ומבשלים עד לריכוך האורז. ממליחים ומפלפלים.
מוסיפים את הפיסטוק הקלוי ואת השמנת, ומבשלים למשך 10 דקות.
לפני ההגשה מוציאים את עלי הדפנה ומוסיפים את הסלרי, פטרוזיליה ובצל ירוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0