המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל ומאדים בשמן הזית למספר דקות עד שהוא מתרכך.
מוסיפים שורש סלרי ואת הפלפלים ומאדים כחמש דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה , התבלינים, הריחן, השום, אבקת המרק וליטר מים.
מביאים לרתיחה ומבשלים 30 דקות.
טוחנים הכל במעבד מזון, מחזירים לרתיחה וממיסים את החמאה.
מערבבים היטב, ומגישים עם קרוטונים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0