המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את העגבניות לקוביות קטנות, קולפים את הבצלים ופורסים לפרוסות.
מטגנים את העגבניות והבצל בשמן חם.
מערבבים ומוסיפים פלפל שחור, מלח, סוכר, רסק עגבניות, מיץ לימון ומים.
מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפתיתים.
מכסים את הסיר ומבשלים כ-25 דקות.
מגישים חם או קר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0