המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנקים את הירקות וחותכים לקוביות קטנות.
מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה, ומוסיפים בהדרגה את קוביות הגזר, פלפלים, פטרוזיליה והסלרי תוך כדי בחישה קלה.
אחרי מספר דקות מוסיפים את יתר הירקות, תבלינים וכרוב חמוץ, מוסיפים מים רותחים ונותנים להם לרתוח על אש קטנה כרבע שעה.
בינתיים מכינים את כדורי הבשר: מערבבים את כל המרכיבים, משהים למספר דקות ויוצרים כדורים קטנים ומחליקים אותם למרק הרותח.
מבשלים כ-20 דקות.
בנפרד מרתיחים את מי הכרוב מהקופסה, מסירים את הקצף שנוצר ומוסיפים לסיר המרק 2 כוסות וממשיכים לבשל עוד כעשר דקות.
מפזרים את עשבי התיבול ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0