המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הקציצות : מערבבים את כל מצרכי הקציצות ומכניסים למקרר לפחות ל-60 דקות לספיגת טעמים.
יוצרים כדורים קטנים ואחידים מתערובת הקציצות.
לקצוץ במג'ימיקס את הירקות חוץ מתפו"א (להיזהר שלא יהפכו לרסק).
לטגן בסיר מרק את הבצל הקצוץ ולהוסיף 2 שיני שום קצוצות עד לספיגת טעם.
לחתוך את תפו"א לקוביות קטנות.
להוסיף לסיר את תפוחי האדמה והירקות הקצוצים (מהג'ימיקס).
לערבב מעט ולהוסיף מים רותחים ו\או ציר הבשר. להביא לרתיחה, להוסיף 2-3 קוביות מרק בשר. מלח ופלפל ולערבב.
לבשל כ-30 דקות להגביר את הלהבה ולהביא לרתיחה.
כשהמרק רותח מוסיפים את כדורי הקציצות, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-60 דקות .
מוסיפים את רסק העגבניות ותבלינים לפי הטעם.
בסוף הבישול מוסיפים פטרוזיליה, שמיר ועלי סלרי קצוצים ומעט מלח לימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0