למילוי: בשר טחון עם בצל קצוץ, פטרוזיליה וכוסברה קצוצות (עלים בלבד), בהרט, מלח ופלפל. (אפשר במקום הבשר להכין עם פטריות שמפיניון טריות - יוצא מעולה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)
שלב 4
0 דקות
מכינים את הבצק: בקערה גדולה מערבבים את הסולת עם 1-1.5 כוסות מים חמימים וחצי כוס שמן בערך (הבצק צריך לצאת נעים לעבודה אבל לא דביק מדי).
שלב 5
0 דקות
בידיים רטובות לוקחים כדור בצק קטן, משטחים, ממלאים במילוי וסוגרים היטב מכל הכיוונים כדי שהקובות לא יתפרקו. מבשלים כ- 60 דקות .
שלב 6
1 דקות
חשוב - לשים את הקובות במרק אך ורק כשהמרק רותח אחרת הן מתפרקות.
למילוי: בשר טחון עם בצל קצוץ, פטרוזיליה וכוסברה קצוצות (עלים בלבד), בהרט, מלח ופלפל. (אפשר במקום הבשר להכין עם פטריות שמפיניון טריות - יוצא מעולה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)
שלב 4
מתוך
6
מכינים את הבצק: בקערה גדולה מערבבים את הסולת עם 1-1.5 כוסות מים חמימים וחצי כוס שמן בערך (הבצק צריך לצאת נעים לעבודה אבל לא דביק מדי).
שלב 5
מתוך
6
בידיים רטובות לוקחים כדור בצק קטן, משטחים, ממלאים במילוי וסוגרים היטב מכל הכיוונים כדי שהקובות לא יתפרקו. מבשלים כ- 60 דקות .
שלב 6
מתוך
6
חשוב - לשים את הקובות במרק אך ורק כשהמרק רותח אחרת הן מתפרקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0