המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנות - מערבבים בקערה חצי חבילת סולת, מים וכפית מלח, ונותנים לתערובת לנוח כ-20 דקות.
מטגנים בסיר גדול ועמוק בצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את פרוסות הסלק, וממשיכים לטגן מספר דקות.
יוצקים לסיר 1 ליטר מים, ומביאים לרתיחה. מוסיפים אבקת מרק, מיץ לימון ו-4 כפות סוכר.
מכינים בנפרד את המילוי - מערבבים בקערה את הבשר הטחון, בצל קצוץ, 1/4 צרור עלי סלרי קצוצים, מעט מלח ופלפל, עד לקבלת תערובת אחידה. 1
למילוי הקובות - קורצים כדור בגודל כדור פינג פונג מתערובת הסולת, ומשטיחים על כף היד.
נוטלים כפית גדושה מתערובת הבשר, ומניחים במרכז. סוגרים את הקצוות לכדור חלק. מניחים על מגש וממשיכים כך עד גמר תערובת הבשר.
להכנת התבשיל - חוזרים לסיר המרק, ואם יש צורך מביאים לרתיחה, מניחים בעדינות את הקובות במרחק מה זו מזו.
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר, ומבשלים 40 דקות. מדי פעם מנענעים את הסיר למניעת הידבקות הקובות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0