המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשרות 2 כוסות סולת בקערה עם מים עד כיסוי כ-120 דקות .
לסנן את הסולת במסננת דקה.
לערבב את כל חומרי המלית לתערובת אחידה.
אחרי שסיננו את הסולת מהמים, יש לקחת חתיכה קטנה וליצור כדור בגודל מעט קטן יותר מפינג פונג, לשטחו על כף היד, להניח מילוי בשר ולסגור אותו היטב בעדינות, כך להמשיך עם כל התערובת.
בסיר עמוק וחם לטגן קלות את הבצל הקצוץ עם השמן, עד הזהבה.
להוסיף את הסלרי, לטגן יחד כמה דקות, להוסיף את הסלק ולערבב יחד הכל לעוד כמה דקות.
להוסיף את העגבניות המגוררות, את התיבול ומים, עד לחלק העליון של הסיר.
לכסות, להביא לרתיחה ולבשל על אש בינונית כ-30 דקות .
לאחר התרככות המרכיבים, הסמכה קלה של המרק ובעבוע יש להוסיף את הקובה, לערבב ולבשל כ-5 דקות נוספות ללא מכסה, עד שהקובה צפים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0