המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים חמאה ושמן בסיר גדול ומטגנים בהם בצל וכרישה כ-7 דקות, עד שהבצל רך ושקוף.
מוסיפים קולרבי וסוכר ומטגנים עוד 3 דק'.
יוצקים ליטר מים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהקולרבי מתרכך.
מערבבים היטב שמנת וקמח בקערה (עד להמסת גושי הקמח), ויוצקים למרק הרותח תוך כדי ערבוב.
מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט, מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דק'.
מכבים את האש, מקשטים בפטרוזיליה או בכוסברה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0