המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים סיר מתאים לקוסקוס על האש עם 4 כפות שמן.
מוסיפים לסיר את הבצל הקצוץ ואת קוביות העגבניות.
מוסיפים כל התבלינים (מלבד המרגרינה).
מערבבים היטב, מוסיפים את העוף ומטגנים עוד כמה דקות.
מוסיפים מים עד כיסוי העוף, סוגרים את המכסה ומבשלים על אש קטנה כעשרים דקות.
בקערה נפרדת שמים את הקוסקוס ומוסיפים לו כ-1/2 כוס מים.
מערבבים עד לקבלת מרקם גושי לח.
אחרי כעשרים דקות מוסיפים לסיר עם מרק העוף את הגזר והכרוב.
מביאים לרתיחה, שמים את הקוסקוס בסיר העליון מעל המרק ומאדים במשך עשרים דקות.
מסירים את סיר הקוסקוס מעל המרק ומוסיפים למרק את הדלעת הקישואים, הפטרוזיליה והכוסברה.
בינתיים, מוציאים את הקוסקוס מהסיר לקערה, מוסיפים לו עוד מעט מים ומלח ומכסים את הקערה במטלית בד.
מעמידים את הקוסקוס המכוסה בצד ל-10 דקות.
מוסיפים לקוסקוס עוד כף שמן זית, ומחזירים אותו לסיר האידוי לעוד עשרים דקות.
מוציאים את הקוסקוס ומוודאים שמוכן (אם לא, מחזירים לעוד אידוי).
כשהקוסקוס מוכן, מוסיפים לו כפית מרגרינה ומערבבים.
מוסיפים למרק כף שמן זית ומגישים עם הקוסקוס. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0