המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשרות את הקטניות במים למשך כל הלילה.
לטגן בצל ושום בשמן זית, עד להזהבה.
להוסיף את הקטניות והגריסים.
להוסיף את אבקת מרק העגבניות, ולטגן עוד כמה דקות.
להוסיף את המים ולהביא לרתיחה, ולהנמיך את האש.
לבשל כ-40 דקות ולהוסיף מיץ לימון ופטרוזיליה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0